Εμείς γι αλλού κινήσαμε και αλλού η ζωή μας πάει...


Άνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη, εμείς γι αλλού κινήσαμε γι αλλού κι αλλού η ζωή μας πάειΑν και ο Μάης δεν έφτασε ακόμη δεν νομίζω ότι υπάρχουν πιο κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν αυτό που ζω εδώ και ενάμιση μήνα.  Όσος περίπου και ο καιρός που έχω να γράψω σε αυτό εδώ το blog.  

Πρώτα και πάνω απ όλα η γέννηση της εγγονής μου!!!  Μιας πανέμορφης μικρούλας που μας έχει πάρει τα μυαλά και την καρδιά!  Μου το έλεγαν πως άμα γίνω γιαγιά δεν θα περιγράφονται τα συναισθήματα κι ενώ το καταλάβαινα ταυτόχρονα το θεωρούσα και υπερβολικό...

Ε λοιπόν ... καθόλου υπερβολικό και λίγα μου έλεγαν.  Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την στιγμή που κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου τον μικρό μας θησαυρό αλλά και κάθε φορά που την παίρνω αγκαλιά.  Τρέμω σύγκορμη, ανατριχιάζω και παραλύω συγχρόνως!  Κι αν νομίζετε πως είναι υπερβολή αυτό που λέω ρωτήστε τις γιαγιάδες γύρω σας.

Κι ενώ ζούσα την απόλυτη ευτυχία αγκαλιά με την εγγονή μου και πετούσα στους ουρανούς και συγχρόνως σχεδίαζα ένα επαγγελματικό βήμα που από καιρό ήθελα να κάνω, έρχεται ένα τηλεφώνημα να με προσγειώσει στην πεζή καθημερινότητα.  Πουλήθηκε το σπίτι που μένουμε, που πρόσφατα μόλις πριν 5 μήνες ανακαινίσαμε και μάλιστα ο τωρινός ιδιοκτήτης βιάζεται να μετακομίσει.


Οι διαβεβαιώσεις της μέχρι τώρα ιδιοκτήτριας πως το πουλάει μόνο σε αλλοδαπούς που θέλουν να αποκτήσουν άδεια παραμονής έχοντας αγοράσει ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα πάνω από 250.000€ και πως αυτοί με την σειρά τους θα συνεχίσουν να το εκμισθώνουν αφού το αγοράζουν για εκμετάλλευση άρα εγώ θα μπορούσα να παραμείνω, επαληθεύτηκε κατά το ήμισυ.  

Πράγματι ο καινούργιος ιδιοκτήτης είναι από την γειτονική Τουρκία αλλά το σπίτι το θέλει να μείνει αυτός και η οικογένεια του μιας και αποφάσισε να φύγει από την χώρα του!

BINGO!!! Ή αν θέλεις καλύτερα "τρεχάτε ποδαράκια μου"...

Σαν την τρελή λοιπόν αρχίζω να ψάχνω στις αγγελίες, να απευθύνομαι σε μεσιτικά γραφεία γιατί ο χρόνος που σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις, όταν ο άλλος το θέλει για ιδιοκατοίκηση, είναι τόσος όσος με ευγένεια σου προσφέρει ο καινούργιος ιδιοκτήτης.  Στην περίπτωση την δική μου ξεκινήσαμε με 1 μήνα περιθώριο και σε αυτό το μήνα μεσολαβούσαν και οι αργίες του Πάσχα.

Οι μέρες περνούσαν και τίποτα που να με βολεύει δεν έβρισκα.  Σίγουρα το ήθελα άνετο, κοντά στην εργασία μου αν είναι δυνατόν να μην αλλάξω περιοχή, λατρεύω την περιοχή που ζω γιατί είμαι δίπλα στην θάλασσα αλλά και συγχρόνως να είναι και του γούστου μου.  Ξέρω-ξέρω θα μου πεις πως εδώ είχες στενά χρονικά περιθώρια κι εσύ ζητούσες τον ουρανό με τ άστρα!  Δεν ξέρω, πες το αντίδραση σε αυτό που συνέβη ξαφνικά δεν ήθελα να κάνω ούτε χιλιοστό πίσω στις απαιτήσεις μου.

Κι ενώ ήδη είχα απελπιστεί πριν από 15 ημέρες πήγα να δω ένα διαμέρισμα που βρήκα μόνη μου σε αγγελία, κάποια τετραγωνικά μέτρα λιγότερα από αυτό που μένω, 178τμ το τωρινό 170τμ αυτό που θα έβλεπα.  Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως στην αγγελία έγραφε "αποκλείονται μεσίτες" άρα υπέθεσα πως θα το νοικιάσω κατ ευθείαν από τον ιδιοκτήτη.   Είναι ένα κέρδος και αυτό, αν υπολογίσεις πως τα μεσιτικά γραφεία όταν μεσολαβούν στην ενοικίαση διαμερίσματος αμείβονται με 1-2 μισθώματα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην τρίτη πολυκατοικία από την παραλία, είναι στον 7ο όροφο και έχει θέα στη θάλασσα όπως βλέπεις και στην πρώτη φωτογραφία.  Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν συνάντησα τον ιδιοκτήτη αλλά εκπρόσωπο του μιας και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είναι Κινέζος!!!  Εδώ θα πρέπει να σου πω πως δεν είναι υπερβολή αλλά το 40% των σπιτιών στην περιοχή μου είναι πουλημένα σε αλλοδαπούς που έκαναν χρήση του νόμου περί ακίνητης περιουσίας.   

Αυτό όσο και να μου κακοφάνηκε στην αρχή στη συνέχεια λειτούργησε υπέρ μου.


Και λέω υπέρ μου γιατί οι συνεννοήσεις και το deal που έκανα νομίζω δεν θα μπορούσα να το κάνω με Έλληνα ιδιοκτήτη.  Το διαμέρισμα χρειάζεται σοβαρή ανακαίνιση κατ εμένα.  Ο ιδιοκτήτης πρότεινε να το βάψει και να αποκαταστήσει εμφανείς ζημιές και μέχρι εκεί.  Η πρόταση η δική μας ήταν μία εκ βάθρων ανακαίνιση με δικά μας έξοδα με ότι αυτό περιλαμβάνει και που θα στα αναφέρω αναλυτικά σε επόμενες αναρτήσεις και η μόνη υποχρέωση του ιδιοκτήτη ήταν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με το ενοίκιο που του προτείναμε και έξι ενοίκια μείον στην αρχή.  

Και εδώ έρχεται να "κουμπώσει" αυτό που σου είπα πριν.  Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης ήταν αλλοδαπός άρα μιας άλλης νοοτροπίας βρήκε πολύ λογικό και δίκαιο αυτό που του προτείναμε αφού το κόστος της δικής μας ανακαίνισης θα ξεπεράσει τα ενοίκια που ζητάμε να μας χαρίσει αλλά και την διαφορά στο ενοίκιο που του προτείναμε.  Λυπάμαι που θα το πω για τους συμπατριώτες μας ιδιοκτήτες αλλά θέλουν "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"!   Σου δείχνουν το ακίνητο τους με ότι ατέλειες μπορεί να έχει και δεν μιλάω μόνο για αισθητικές ατέλειες και σου λένε αυτό είναι και αν σου αρέσει με τον τρόπο τους.  Και εσύ αναγκάζεσαι ή να μείνεις σε ένα σπίτι που δεν σου αρέσει ή να κάνεις έξοδα επ ωφελεία του ακινήτου που κανείς δεν θα στα πληρώσει ή έστω δεν θα συμμετέχει!

Το ταξίδι της ανακαίνισης έχει ήδη ξεκινήσει κι όπως καταλαβαίνεις θα το μοιραστώ μαζί σας αν θέλετε να μου κάνετε συντροφιά.  Για μένα είναι ένα πολύ δημιουργικό ταξίδι, να δώσω μορφή σε αυτό που έχω φανταστεί γι αυτό τον χώρο και πραγματικά η καινούργια πρόκληση με κάνει να σκέφτομαι πιο χαλαρά τα πρακτικά θέματα μιας μετακόμισης όπως το να αμπαλάρεις ένα σπίτι και να το μεταφέρεις σε ένα άλλο.  Και φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσω την ενασχόληση μου με την εταιρεία γιατί η δουλειά δεν μπορεί να σταματήσει αλλά και ότι άλλο πρέπει να κάνω για κάποιους πελάτες...

Σας εύχομαι μια υπέροχη και δημιουργική ημέρα


Φιλάκια


CONVERSATION

56 Comments:

 1. Χρόνια πολλά :)Καλορίζικο το σπιτακι σου, με το καλό να το φτιάξεις και να μπεις μεσα!!!
  Είδες πολλές φορές έρχονται ολα από εκει που δεν τα περιμένουμε :)
  Καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πραγματικά όμως... άλλα σχεδιάζεις και αλλού καταλήγεις. Σ ευχαριστώ πολύ!

   Διαγραφή
 2. Καλορίζικο! Με το καλό να μετακομίσεις και να το φτιάξεις όπως ονειρεύεσαι! Υπέροχη θέα, ζηλεύω!!!!
  Φιλιά πολλά!!
  Ιωάννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πραγματικά η θέα είναι ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα. Σ ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!

   Διαγραφή
 3. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες αν το βάψουν και αλλάξουν τα πλακάκια του μπάνιου, το θεωρούν ανακαινισμένο και ακριβαίνουν και το ενοίκιο για να καλύψουν το κόστος. Μετά από πολλές μετακομίσεις έχω σαν αρχή το "πρώτα να μου αρέσει ο σπιτονοικοκύρης και μετά το σπίτι" γιατί όσο ωραίο και αν είναι το σπίτι, αν μπλέξεις με παλαβούς ή τσιφούτηδες θα γίνει η ζωή σου μαρτύριο!Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και εννοείτε θέλουμε πολλά posts από τη διαδικασία ανακαίνισης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά και θα υπάρξουν πολλά ποστς από την διαδικασία της ανακαίνισης, άλλωστε μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές και εμπειρίες. Όσο για τους ιδιοκτήτες είναι και λίγο λαχείο η περίπτωση αλλά σε γενικές γραμμές οι εμπειρίες μου από έλληνες ιδιοκτήτες δεν είναι και οι καλύτερες. Όπως είπα και στην ανάρτηση θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

   Διαγραφή
 4. Πρώτα από όλα να χαίρεσαι την εγγονούλα σου!!!Γερή και καλότυχη να είναι!
  ΈΠΕΙΤΑ...
  Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!
  καλορίζικο το σπίτι και φυσικά είμαστε μαζί σου στο ταξίδι της ανακαίνισης!περιμένουμε με αγωνία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ πολύ Λίτσα μου. Η γέννηση της εγγονής μου τα επισκιάζει όλα! Χρόνια πολλά και σε σένα και να είσαι σίγουρη πως θα υπάρξει σειρά δημοσιεύσεων με την πρόοδο των εργασιών της ανακαίνισης.

   Διαγραφή
 5. Νεόκοπη γιαγιά, Σε πιστεύω απόλυτα σε ό,τι αφορά την εγγονουλα σου.
  Η αγάπη αυφη6δεν περιγράφετε.
  Να σου ευχηθώ Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.
  Όσο για τη μετακόμιση, χαίρομαι που βρήκες σπίτι που σου αρέσει και θα το κάνεις πάλι όπως θέλεις. Μη το δει όμως ο Κινέζος κι αποφασίσει να έρθει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα 😂😂😂😂
  Περιμένουμε να δούμε τί θαύματα θα κάνεις!
  Φιλάκια πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ Ρένα μου για τις ευχές! Ευελπιστώ πως θα τηρηθούν οι όροι του συμβολαίου που έτσι κι αλλιώς είναι μακροχρόνιο. Πολλά θα γίνουν ελπίζω να σας αρέσουν!

   Διαγραφή
 6. Με το καλό Χριστίνα μου να ταχτοποιηθείτε και να μας δείξεις όμορφα πράγματα! Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη! Και του χρόνου να είμαστε καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να σας ζήσει η εγγονούλα,Χριστίνα!!Καλορίζικο και το καινούριο σπίτι και καλή ευκολία στην ανακαίνιση!Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τις υπέροχες μεταμορφώσεις σου!Φιλιά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Φιλιά κι από εμένα!

   Διαγραφή
 8. Καλορίζικο! Ειλικρινά λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω ότι το deal με ξένους είναι πιο δίκαιο... Δυστυχώς οι Έλληνες ζούμε με την μικροαστική ~ μαφιόζικη ~ κουτοπόνηρη νοοτροπία... εξου και η πορεία μας ως Έθνος... Δεν θα μακρηγορήσω παραπάνω όμως σε αυτό το θέμα διότι δεν είναι της παρούσης βεβαίως βεβαίως! Εύχομαι μόοοονο τα καλύτερα και πολλά πολλά φιλιά στην εγγονούλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πόσο συμφωνώ μαζί σου Μαρία μου για την νοοτροπία των Ελλήνων. Και ειλικρινά στενοχωριέμαι και νευριάζω μαζί μας γιατί έτσι χάνεται εντελώς ο πολιτισμός, αυτό που εμείς πρωτομάθαμε σε όλους. Σ ευχαριστώ πολύ!

   Διαγραφή
 9. Τι ωραία! Πόσο τέλεια είναι η θέα! Κάθε εμπόδιο για καλό! Να την χαίρεσαι την εγγονουλα σου Χριστίνα! Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι τέλεια η θέα Άρη πράγματι! Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την θάλασσα, αυτό το γαλάζιο με αναζωογονεί! Αληθώς Ανέστη και σε ευχαριστώ για τις ευχές για την μικρούλα μας!

   Διαγραφή
 10. χρονιά πολλα να σας ζήσει η εγγονουλα σας !!!
  Ωραια Θεα εχει το καινούριο διαμέρισμα ....καλή δυναμη με την μετακομίσει
  φιλακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου, νάσαι καλά! Φιλιά κι από εμένα

   Διαγραφή
 11. Hronia Polla, Christina! Wow! Some very thrilling news, both about your old apartment and your new one. Good for you for finding it on your own, saving two rents! I wish you all the best and look forward to seeing all the beautiful changes that you will make to your new home by the sea!

  Poppy:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Hronia Polla to you also Poppy! It is a challenge for me our new rental and I am for it! Filakia

   Διαγραφή
 12. Χρόνια πολλά! Να σου ζήσει η εγγονούλα! Καλή αρχή στο καινούργιο σας σπίτι και ανυπομονώ να δώ τα θαύματα που θα δημιουργήσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ πολύ Σοφία μου... έχω πολύ δουλειά με το καινούργιο σπίτι και πολύ λίγο χρόνο αλλά ελπίζω να τα καταφέρω!

   Διαγραφή
 13. Χριστός Ανέστη Χριστίνα μου χρόνια πολλά με υγεία. Να σου ζήσει η εγγονουλα, χιλιόχρονη. Με το σπίτι έκανες το καλύτερο νομίζω, εσύ θα το κάνεις κούκλα, μόνο μη το δει ο Κινέζος όπως σου είπε και η Ρένα:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αληθώς Ανέστη Κατερίνα μου! Σ ευχαριστώ πολύ... ωχχχχχχ λες; Ελπίζω να διαψευστεί η Ρένα, χαχχαχαχαχ

   Διαγραφή
 14. Χρόνια πολλά, Χριστινα μου!
  Καλορίζικο το νέο σου σπιτικό και με το καλό να το κάνεις όπως έχεις φανταστεί!!! Είμαι σίγουρη ότι έχουμε να δούμε θαύματα από τις εργασίες σου... Super και το dealπου πέτυχες! Σε φιλώ γλυκά, σμουτς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια Πολλά Ειρήνη μου σ ευχαριστώ για τις ευχές! Γλυκά φιλιά κι από εμένα!

   Διαγραφή
 15. Καλη Τυχη Χριστινα μου, καθε αλλαγη με το καλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Να σας ζήσει καταρχάς το αγγελούδι σας. Είμαι σίγουρη πως θα είσαι ξετρελαμένη! Τώρα πέρα από την φασαρία που θα μπεις και τα έξοδα φυσικά είμαι σίγουρη πως θα απολαύσεις την όλη διαδικασία γιατί ξέρω τη δημιουργικό πλάσμα είσαι! Ανυπομονώ να το δω Χριστίνα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, ξετρελαμένη δεν λες τίποτα. Την απολαμβάνω την διαδικασία απλά με πνίγουν τα χρονικά περιθώρια που έχω... σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη Λίλια μου!

   Διαγραφή
 17. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Χριστίνα μου! Κατ' αρχάς να χαίρεστε την μικρούλα σας... να είναι γερή και τυχερή κι εσείς να την καμαρώνετε!!
  Πωπωωω! Τί φασαρία από κει που δεν το περιμένατε! Ωστόσο έχει και τα καλά της η ιστορία γιατί πέρα από το τρέξιμο που θα έχετε θα μπορέσεις να κάνεις τα μαγικά σου και να ετοιμάσεις ένα υπέροχο σπιτικό!!! Ανυπομονώ να μας το δείξεις!!
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αληθώς Ανέστη Κική μου! Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την μικρή μου πριγκίπισσα... άστα φασαρία δεν λες τίποτα. Κεραμίδα στο κεφάλι μου έπεσε το νέο. Σ ευχαριστώ φίλη μου για τα καλά σου λόγια. Φιλιά κι από εμένα!

   Διαγραφή
 18. Χρόνια πολλά,και να σας ζήσει το μωράκι σας.Πιστευω σ'εσενα και στο γούστο σου,οπότε θα είναι μία ακόμα ευκαιρία να μας δείξεις τις ικανότητες σου στο θέμα της διακόσμησης Χριστίνα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Μαράκι μου για τις ευχές για την εγγονή μου και ευχαριστώ και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις σχετικά με τις ικανότητες μου!

   Διαγραφή
 19. Ξέρεις τι λέμε εδω; Κάθε εμπόδιο για καλό... Είμαι σίγουρη ότι θα σταθεί αφορμή αυτη η μετακόμιση για καινούριες ιδέες και για ένα ακόμα πιο όμορφο σπιτικό, ας μην σκεφτόμαστε την κούραση...
  Φιλιά πολλά στη μικρούλα σας, χρόνια πολλά και καλές εμπνεύσεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια πολλά και σε σένα Νίκη μου... ίσως και να ισχύει το κάθε εμπόδιο για καλό απλά είχα δρομολογήσει άλλα πράγματα αυτή την χρονική περίοδο και η ανατροπή είναι μεγάλη.

   Διαγραφή
 20. Xριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά Χριστίνα.
  Να σας ζήσει η μικρούλα κι εύχομαι μόνο χαρές να έχετε και φυσικά πολλά πολλά εγγόνια. Νέα γιαγιά σε δράση λοιπόν ;)

  Ξαφνικό αυτό.. κι είχες παιδευτεί πολύ με το παλιό σπίτι. Κρίμα..οχι οτι σε φοβάμαι. Νέα πρόκληση για σένα για καινουργια πράγματα.
  Καλά οι ελληνες ιδιοκτητες το βαφουν και νομίζουν πως έχουν κάνει ριζική ανακαίνιση. ασε..τουλάχιστον τα βρήκατε με τον νεο ιδιοκτήτη οπότε ολα καλά.
  Η θέα φανταστική!!!

  Καλορίζικο λοιπόν και καλή δύναμη. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνεις.

  Φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αληθώς Ανέστη Μάριον μου! Νέα γιαγιά σε δράση δεν λες τίποτα... Πραγματικά και σε μένα έσκασε σαν βόμβα το ότι πρέπει να μετακομίσω αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Το θέμα με τους ιδιοκτήτες έχει παραγίνει και είναι κρίμα. Αν ήταν πιο συνεργάσιμοι τα σπίτια θα ήταν πολύ καλύτερα. Η θέα είναι πράγματι φανταστική, ότι πρέπει για μένα που λατρεύω την θάλασσα. Ευχαριστώ Μάριον μου, φιλάκια!

   Διαγραφή
 21. Να σας ζησει η εγγονουλα σας Χριστινα μου.και θα με θυμηθεις.θα ακους γιαγια μου και θα λιωνεις σαν ζελε.ετσι τουλαχιστον νοιωθω εγω.ειμαι μια χαζογιαγια και το παραδεχομαι.οσο για το σπιτι απο την πρωτη φωτο προβλεπω πεδιον δοξης λαμπρον.καλη δυναμη και πολλα φιλια στα πατουσακια της δεσποινιδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχχχχχχ είναι σίγουρο πως όπως τα λες θα νιώθω! Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχές να είσαι καλά!

   Διαγραφή
 22. Χριστινάκι ανυπομονώ να δω τι θαύματα θα κάνεις στο νέο σας σπίτι! Καλορίζικο να είναι! Τι υπέροχη θέα που έχει! Καλή δύναμη με τη μετακόμιση και να μου φιλήσεις την εγγονούλα! Πολλά πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχει πράγματι πολύ ωραία θέα Θάλεια μου... σ ευχαριστώ πολύ θα της τα δώσω τα φιλάκια, άλλωστε δεν κάνω και κάτι άλλο όταν την έχω αγκαλιά! Φιλιά κι από εμένα σε σένα και την Γεωργία!

   Διαγραφή
 23. Χρόνια πολλά! ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξεις! είδες που σου είπα ότι όπως και να το δεις ειναι μια νέα αρχή; ανυπομονώ να δω τα επόμενα ποστς σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχχαχαχ ναι εσύ το είπες... ουφφφφφφ πολύ δουλειά όμως! Χρόνια πολλά Μάχη μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

   Διαγραφή
 24. Να σας ζησει η μπεμπουλα!!! Γερη και δυνατη!!!

  οσο για το σπιτι...οκ...τωρα που εχεις χαλαρωση ειμαι σιγουρη οτι αρχιζεις να το απολαμβανεις...170τετραγωνικα diy!!!! το ονειρο καθε crafter!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ Ζίνα μου! Πράγματι είναι η αφορμή για πολλά diy αλλά ο χρόνος πιέζει!

   Διαγραφή
 25. Αγαπημένη μου φίλη χρόνια πολλά! Έχω πολύ καιρό να περάσω από εδώ και τα νέα σου είναι πολλά και όμορφα! Συγχαρητήρια για την εγγονούλα σας να είναι γερή και δυνατή! Τόσο νέα γιαγιά θα έχεις πολλά να κάνεις μαζί της. Να σου ευχηθώ επίσης δύναμη και κουράγιο στην νέα περιπέτεια που μπαίνεις με το καινούργιο σας σπίτι. Δεν σε φοβάμαι εσένα και είμαι σίγουρη πως θα μεγαλουργήσεις και πάλι. Φιλάκια πολλά Μαρίνα από Βέλγιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου, νάσαι καλά! Πράγματι ζω έναν από τους ωραιότερους ρόλους της ζωής μου... αυτόν της γιαγιάς!!! Φιλάκια

   Διαγραφή
 26. Τι υπέροχα νέα! Ακόμη και αυτό της μετακόμισης όσο και να είναι κουραστική είναι ευκαιρία για αλλαγή. Να σου ζήσει η εγγονούλα, να την χαίρεστε και ότι καλύτερο εύχομαι για το νέο σας σπίτι. Περιμένουμε με αγωνία τα καινούργια σου projects, καλό Σ/Κ Ιωάννα Βλαχάκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη αλλαγή η συγκεκριμένη μετακόμιση και θα το καταλάβεις Ιωάννα μου από τις δημοσιεύσεις που θα ακολουθήσουν. Καλό ΣΚ και σε σένα!

   Διαγραφή
 27. Χρόνια πολλά και καλά Χριστίνα!!! Χρηστός Ανέστη!!
  Πω, πω χρόνια και ζαμάνια έχουμε να τα πούμε (αν και μου φαίνεται σαν προχθές μιας και ο χρόνος κυλάει ανελέητα γρήγορα..)
  Εσύ, Γιαγιά;;; Πωπωπω δεν σου πολυταιριάζει η λέξη μιας και είσαι νεότατη! Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...Εύχομαι τα καλύτερα για την εγγονούλα, να την χαίρεστε και να γεμίσει τα σπίτια σας με γέλια και χαρές!!
  Να δεις πως και η "αναποδια-καφρίλα" με το σπίτι θα σου βγει σε καλό. Είμαι σίγουρη ότι με το μεράκι και το γούστο σου θα το κάνεις μία αξιοζήλευτη κούκλα!!!
  Ανυπομονώ και προσμονώ ήδη να δω την εξέλιξη της ανακαίνισης!
  Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πραγματικά χρόνια και ζαμάνια και χαίρομαι πολύ που σε "βλέπω" ξανά εδώ Αλεξάνδρα μου. Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την εγγονούλα μου. Φιλιά και από εμένα!

   Διαγραφή
 28. Με το καλό η μετακόμιση και είμαι σίγουρη πως έχουμε να δούμε εξαιρετικές εικόνες. Να σας ζήσει η μικρούλα σας να είναι γερή και δυνατή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top